top of page
M.D.:
De training was leerzaam, ervaringsgericht, authentiek. Zacht en scherp tot de kern rakend tegelijkertijd. Een hele mooie werkbare methode.

F.W:
De verdeeldheid die je als mens doet twijfelen of uiteentrekt, krijgt handen en voeten bij VD.
Ik ging naar huis met een helder gemoed en veel aanknopingspunten voor het werken met mijn clienten. Je bent een prachtvrouw Wilma die warmte en pret verbindt in deze methode en in pure aanwezigheid. 
Een super verzorgde 2 daagse, waarin ik zelf ook weer even kon thuiskomen bij mezelf.

Echt een aanrader!

De tweedaagse Voice Dialogue voor coaches heb ik als heel bijzonder ervaren, met name door de openheid van de gesprekken in de groep en 1 op 1. Wilma is een erg prettige trainer, bij wie je je gauw op je gemak voelt. Ze heeft veel oog voor de deelnemers, begeleidt de groep met zorgzaamheid, en op een ontspannen en natuurlijke manier. De combinatie van veel diepgang en humor maakt dat je in beweging komt op manieren die je zelf kunnen verrassen. 
-    ChristianJ.G.:
Een speelse training, die tevens een enore diepgang heeft. Een training vol vallende kwartjes door de (tastbare) personificatie van eigenschappen kun je ineens grote inzichten in jezelf opdoen.

M.H.:
VD is verrassend en veelzijdig. Het leert je andere delen van jezelf verkennen en toelaten.
Zo biedt VD een wijze om vollediger in het leven te staan en ruimte te geven aan al wat is en er toe doet.


P.G:
Een warm bad deze 2 daagse kennismaking met de Voice Dialogue Coachingsmethode.
Door de direct aan de slag te gaan met concrete situaties krijg je als deelnemer snel gevoel bij wat deze methode inhoudt en hoe je het in je coaching kunt gebruiken.

Wilma doet ook wat ze bedoelt, dat maakt de training zeer levendig.
Tel daarbij op een groep leuke enthousiaste collega's en een fantastische lunch, dan is het beeld compleet.
Een aanrader!
bottom of page