top of page
Cliënte A v.d. L:

Voice Dialoque is voor mij het laatste stukje in mijn leven wat ik nodig had om mijn gezin, werk en mijn eigen ik te kunnen combineren.

De gesprekken die ik voer geven mij duidelijkheid in keuzes die ik wil en of moet maken om verder te kunnen, ik leer anders naar het leven kijken en te accepteren dat niet alles perfect hoeft.

Ik kan nu ook accepteren dat hoe mijn leven ook loopt dat ik gelukkig mag zijn met wie ik ben en wat ik doe. 

En als ik veranderingen mag en wil doorbrengen in de toekomst, weet ik dat ik altijd een keuze heb en kan ik ook goed relativeren wat voor mij de beste keuze is. 

Zeer dankbaar dat Voice Dialoque (Wilma) op mijn pad is gekomen en blij met de begeleiding die ik krijg.

Cliënte: J.N. 37 jaar:

Voice dialogue heeft mij meer zelfkennis en meer compassie voor mezelf opgeleverd. Ik ging met voice diologue aan de slag omdat ik met een aantal levensvragen worstelde. Ik voelde tegenstrijdigheden in mijzelf die ik niet kon verklaren. Voice dialogue heeft mij geholpen om uit deze spagaat te komen. 

Met voice dialogue onderzoek je verschillende emoties door met ze in gesprek te gaan, als ware het verschillende personen.  Door de tegenstrijdigheden op deze liefdevolle manier te onderzoeken leerde ik ze begrijpen. Ik wist waar ze vandaan kwamen en ze een plek te geven, waardoor ik het roer in van mijn leven weer in handen kreeg. 

Ik laat mij niet langer meeslepen door mijn emoties. Ik ken mezelf beter waardoor ik evenwichtigere keuzes kan maken. Ik kan iedereen voice dialogue aanbevelen. Bedankt voor deze mooie, liefdevolle methode.

bottom of page