top of page

Bewegend Bewustzijn
Een krachtige combinatie van Voice Dialogue en Dans

Wanneer: 13 november.

Waar: Edanz te Groningen (voldoende parkeergelegenheid).

Tijd: 10-17 

Door: Geke Dijkstra en Wilma Lubberman.

Prijs: €95,- 

lunch: pot luck, wij maken een lekkere soep!

Voel jij je vrij om in en uit bepaalde (energie)patronen te stappen? Of merk je dat je je voorneemt om bijvoorbeeld vaker NEE te zeggen…maar merk je ook dat dit niet zomaar gaat, dat “de lieverd” in jou al weer JA heeft gezegd… Heb je de wens om bewuster te bewegen in en uit sferen, stemmingen, delen van jou?

 

Voice Dialogue geeft handvatten om bewuster in en uit delen/zelven te stappen, om bewuster te staan op de plek waar je kan kiezen. Voice Dialogue gaat er namelijk van uit dat je bestaat uit verschillende delen/zelven.

In Voice Dialogue ga je kennis maken met de verschillende delen in jezelf, dit doe je op een ervaringsgerichte manier. Je gaat niet zozeer praten over deze delen, maar je gaat er heel gericht contact mee maken en je er (energetisch) mee verbinden.

 

Een combinatie van voice dialogue en dans/beweging geeft meer ruimte, vrijheid, begrip, wijsheid, flexibiliteit en keuze mogelijkheden in je dagelijkse leven.

 

Vanuit een open en nieuwsgierige houding ga je op onderzoek uit in jezelf: Wat hebben de verschillende delen te vertellen?

Wat is hun functie en welke (verborgen)kwaliteiten liggen er in hen besloten? Hoe leer je om met deze, soms tegenstrijdige en verschillende delen, te communiceren en samen te werken?

 

Tijdens deze dag gaan we samen ervaren door middel van verschillende oefeningen waarbij dans/beweging een centrale rol in nemen.

Door de beweging kan de ervaring letterlijk in je lichaam komen.

 

Wilma is voice dialogue facilitator en heeft een eigen praktijk. Daarnaast geeft zij trainingen in Voice Dialogue, geeft ze regressie en werkt ze met groepen.

Geke (www.gekedijkstra.com) gebruikt de voice dialogue methode in haar werk met groepen en in coaching.

 

De dag is zowel geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring in voice dialogue als mensen die al ervaring hebben. Belangrijk is een open houding en de bereidheid tot zelfreflectie.

bottom of page