top of page

Merk je dat situaties in je leven zich herhalen? Ervaar je gedragspatronen bij jezelf maar lukt het niet deze los te laten? Ervaar je weinig keuzevrijheid in je doen en laten? Heb je lichamelijke klachten die aanhouden of terugkomen? Word je af en toe overvallen door emoties? Merk je dat je persoonlijke, relationele of professionele ontwikkeling stil valt? Heb je moeite om richting te geven aan je leven?

Zelf ervaar ik in mijn praktijk dat de chakratransformatie en opschoning d.m.v. regressies aansluit bij mensen die zelf al een rijke ervaring hebben in zelfonderzoek alleen of met een coach. De chakratransformatie en regressie brengt je bij je gevoel op een bijzondere manier:
"het toepassen van een lichte ontspanningstechniek en het daarbij teruggaan naar de allereerste oorzaak van een blokkade, een traumatische ervaring of (familie)karma in een vorig leven of in dit leven".

 

Negatieve gedachten, opgehoopte energie, vervuiling van de aura, gedragspatronen, karma en lichamelijke klachten zijn vormen van energie. Afhankelijk van de mate waarin ze aanwezig zijn, kunnen ze zorgen voor verwarring en terughoudendheid en je ook belemmeren in het ontdekken van je talenten en je missie in het leven. Deze belastende energie kan via het hartchakra opgeruimd worden.

Het opruimen hiervan geeft ruimte om keuzes te maken die je leven ten goede zullen komen of om je unieke levensdoel te vinden.

 

Het leven is bedoeld om te leren, om steeds bewuster te kiezen en om jezelf toe te staan te  leven in liefde, vrijheid en vreugde.                                                        
Innerlijke groei geeft beweging. Bewegend Bewustzijn!!

 

Deze methode heeft 2 onderdelen:
 

1. Transformatie (verbreden van de chakra's en aura) dit vind plaats

    in 4 sessies.
  

2. Regressie

    Vanuit je hartchakra wordt energie opgeruimd. Tijdens een regressie ruimen 

    we het volgende op: karma, vervuiling van de aura en gedragspatronen.

  

De opleiding tot chakratransformatie-therapeute heb ik gevolgd bij

opleiding De Bron te Rheden. 

Ook ga ik zelf de opleiding tot chakratransformatie therapeut geven.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op.

Ik volg  nog steeds regelmatig intervisiedagen. In een kennismakingsgesprek geef ik graag meer uitleg over de chakratransformatie-methode en regressiesessies 

bottom of page